Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Μετά το Λύκειο ΤΙ;


Ημέρα επαγγελματικού προσανατολισμού με θέμα "Μετά το Λύκειο ΤΙ; Επιλογές και προοπτικές στην εποχή της οικονομικής κρίσης" διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη...

4 και Πέμπτη 5 Απριλίου ο δήμος Θέρμης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης από τις 10:15 και σε αυτή θα συμμετέχει μεταξύ άλλων το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η Πράξη "Γραφείο Διασύνδεσης" υλοποιείται στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση" (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ.) 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Η Πράξη υλοποιείται υπό τη διαχείριση του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας - Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και, μαζί με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας συντονίζεται από την Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ), μία δράση η οποία στοχεύει στην αποτελεσματικότερη σύνδεση του εκπαιδευτικού συστήματος με την αγορά εργασίας.
πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου