Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Το LIKE σου έχει δύναμη


Παιδιά που δεν γνώρισαν ποτέ οικογένεια, μικρές αγνές ψυχές που δεν δέχτηκαν το πρώτο χάδι και την πιο ζεστή στον κόσμο αγκαλιά, αγγελούδια που αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες και το άγριο και σκληρό πρόσωπο μιας κοινωνίας που δεν διδάχτηκε να αγαπά…

Θα μπορούσε να είναι η μία μόνο πλευρά της πολιτείας αυτής, όμως συνάνθρωποί μας που από το πλεόνασμα της καρδιάς και της αγάπης τους για προσφορά και βοήθεια, διαψεύδουν τους φόβους μας για την απρόσωπη κοινωνία γύρω μας. Εννιά δεκαετίες ακούραστοι «φρουροί της αγάπης» με ειλικρινή και ανιδιοτελή ζέση στις καρδιές τους, προσφέρουν μια ευρύχωρη αγκαλιά και ένα μητρικό χάδι στα αγγελούδια που οραματίζονται κοντά τους, μια καλύτερη ζωή στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Μέλισσα.

Σε καιρούς κοινωνικής και οικονομικής ύφεσης, οι εθελόντριες του Ορφανοτροφείου Μέλισσα αποδεικνύουν την δύναμη της ψυχής, ενδυναμώνοντας την προσφορά της ανθρωπιάς και επαληθεύοντας τις προσδοκίες της κοινωνίας για την διάσωση της συνοχής του κοινωνικού ιστού. Στο δύσκολο αυτό έργο του, το Ορφανοτροφείο, έχει υποστηριχτές στο πλευρό του, απλούς πολίτες αλλά και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους που ενισχύουν οικονομικά τον αγώνα ανθρωπιάς του Σωματείου. Στον αγώνα αυτό, το e-Charity.gr σας καλεί να βοηθήσετε με τον πιο απλό και ανέξοδο τρόπο.

Ένα LIKE στην επίσημη σελίδα του e-Charity.gr, χαρίζει ένα Ευρώ στο Ορφανοτροφείο Μέλισσα. Επισκέψου κι εσύ την επίσημη σελίδα μας στο Facebook και γίνε κρίκος της αλυσίδας προσφοράς του e-Charity.gr.

Κοινοποιήσε και προώθησε την δράση μας στον κύκλο σου και ενδυνάμωσε την προσπάθειά μας.
πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου