Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Το Κοινωνικό Ιατρείο χρειάζεται την υποστήριξη μας



Έκκληση για ενίσχυση προς όλους μας απευθύνουν οι εθελοντές γιατροί του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης. Σύμφωνα με τους γιατρούς κατά τους πρώτους 5 μήνες...

λειτουργίας του έχουν εξυπηρετηθεί από τους 150 εθελοντές γιατρούς περισσότεροι από 1.000 ανασφάλιστοι ασθενείς, προερχόμενοι από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης θα δοθεί απόψε στις 20:30 στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ συναυλία στην οποία θα μετέχουν η Φιλανθρωπική Ορχήστρα του δήμου Καλαμαριάς, οι μεικτές χορωδίες των δήμων Θέρμης, Καλαμαριάς, Θεσσαλονίκης, της Δημοτικής Ενότητας Μεθώνης Δήμου Πύδνας -Κολινδρού, της Δημοτικής Κοινότητα Τριανδρίας και η χορωδία «Μακεδόνες».

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης λειτουργεί σε χώρο που διέθεσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στην οδό Αισώπου 24 (1ος όροφος, περιοχή Βαρδαρίου), καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και διαθέτει τακτικά ιατρεία γενικής ιατρικής, νευρολογικό, παιδιατρικό, ψυχιατρικό, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, οδοντιατρείο, συνεργαζόμενους γιατρούς (ΩΡΛ, καρδιολόγο, δερματολόγο) και φαρμακείο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνει ραντεβού στο τηλέφωνο 2310/520386 τις πρωινές ώρες των εργάσιμων ημερών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου