Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

H οργή δε φυλακίζεται. Χαιρετίσματα λοιπόν... στους ασφαλήτες.


Μια διεστραμμένη ψυχοπαθητική προσωπικότητα, που προγραμματίζεται εξουσιαστικά για να εκδηλώνει μια ανεξέλεγκτη καταστρεπτική επιθετικότητα και να δηλώνει ξεδιάντροπα με χίλιους τρόπους ότι είναι το ευνοούμενο εκτελεστικό όργανο της εξουσίας και έχει εξοπλιστεί με το αποκλειστικό δικαίωμα «να γαμάει και να δέρνει», και αντιστρόφως…
(Κλ. Γρίβας - η ψυχοσύνθεση των μπάτσων)


Παλιέ μου γνώριμε ασφαλίτη με το ασκέρι σου :
Μετά την πρώτη έκπληξη από την όχι και τόσο απρόοπτη συνάντησή μας την Κυριακή το πρωί και την ανησυχία από τα διαδικαστικά στα υπόγεια της ΓΑΔΘ, τα συναισθήματα εναλλάχτηκαν και τη θέση της αηδίας την πήραν η χαρά και η περηφάνια.

Χάρηκα που με φοβηθήκατε γιατί αυτό είναι το συναίσθημα που σας ταιριάζει.

Χάρηκα, επίσης, που με βαφτίσατε αλήτη, προβοκάτορα, εξτρεμιστή και τρομοκράτη και με προσαγάγατε με τον κωδικό Ε57.

Επίσης, ένοιωσα  περήφανος που με θεωρήσατε εχθρό της «δημοκρατίας σας», γιατί αυτή η «δημοκρατία» εμένα δε μου ταιριάζει. Γιατί στο όνομά της δε διστάζετε να καταργήσετε με κυνισμό κάθε επίφαση ελευθερίας. Γιατί, προχθές, αποδείξατε ότι οι λέξεις αυτές (δημοκρατία και ελευθερία) δεν είναι παρά κούφιες λέξεις που τις χρησιμοποιείτε για να μεταμφιέσετε το απάνθρωπο και ολιγαρχικό καθεστώς που υπηρετείτε.

Γιατί ο παραλογισμός της δικιάς σας «δημοκρατίας» αγγίζει τα όρια της γελοιότητας με τους προϊσταμένους σας, αμήχανους απέναντι στις διαμαρτυρίες και τις αποδοκιμασίες του κόσμου  να φανερώνουν για πολλοστή φορά το πραγματικό τους πρόσωπο ότι ο βασιλιάς δεν είναι απλώς γυμνός, αλλά και κατουρημένος από τον φόβο του. Και γιατί δε λαμβάνουν υπ’ όψιν τους ότι τέτοιου τύπου κινήσεις δημιουργούν ένα κοινωνικό καζάνι που βράζει και θα τιναχθεί μαζί με τους ίδιους τους εμπνευστές του στον αέρα λίγο πριν η λαομίσητη χούντα που υπηρετείτε, αντικατασταθεί από μια πραγματική δημοκρατία που δε θα θυμίζει Μεσαίωνα με τις προληπτικές προσαγωγές.

Γιατί στην πραγματικότητα σε χούντες και αντιδημοκρατικές εκτροπές παραπέμπουν τα χωρίς προηγούμενο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και το όλο σκηνικό που στήσατε προχθές για τη μεγάλη γιορτή της 25ης Μαρτίου.

Χαιρέτησέ μου λοιπόν όλους του σιναφιού σου και να ξέρετε ότι με κάτι τέτοια, κάνετε εμάς πιό δυνατούς  και εσάς πιό μισητούς απέναντι στο κοινό αίσθημα.
πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου