Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Η Θεσσαλονίκη σβήνει απόψε τα φώτα


Σβήνει συμβολικά τα φώτα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης στις 8:30 το βράδυ σε τρία κεντρικά σημεία της πόλης (Λευκός Πύργος, Τρίγωνο Επταπυργίου, Κεντρικό Δημαρχείο) στο πλαίσιο της δράσης «Ώρα της Γης» που πραγματοποιείται φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά υπό τη διοργάνωση της WWF.
Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης η εθελοντική ομάδα «Greenparty» της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής & Ελευθέρων Χώρων που έχει αναλάβει την ευθύνη της διοργάνωσης, προσκαλεί όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να συμμετέχουν στην παραπάνω ενέργεια, σβήνοντας τα φώτα απόψε το βράδυ από τις 8:30μμ- 9:30μμ, ώστε να στείλει η Θεσσαλονίκη το δικό της αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής για την προστασία του περιβάλλοντος.
Κατά τη φετινή διοργάνωση δίνεται ειδικός χαρακτήρας στην ελληνική συμμετοχή και καλούνται οι πολίτες να μοιραστούν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας για το περιβάλλον στο www.facebook.com/WWFGreece. Με το σύνθημα «Μπορούμε να σώσουμε…», καταγράφονται όλα τα αγαθά και οι αξίες που μας προσφέρει η ελληνική φύση και έχουμε χρέος να προστατεύσουμε.
Επιπλέον, η ομάδα του «Greenparty» θα συμμετέχει την Κυριακή 1 Απριλίου στην εξόρμηση καθαρισμού στις εκβολές Λουδία, στο πλαίσιο των εθελοντικών καθαρισμών που διοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Αξιού- Λουδία- Αλιάκμονα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου