Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ημέρα Καριέρας για τους αποφοίτους του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης


"Ημέρα Καριέρας 2012", με σκοπό την αμεσότερη προσέγγιση αποφοίτων - τελειοφοίτων και επιχειρήσεων, διοργανώνει η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας, το Γραφείο Διασύνδεσης και το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Α.Τ.Ε.Ι.-Θ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου στο ξενοδοχείο HOLIDAY INN στη Θεσσαλονίκη (οδός Mοναστηρίου 8, από τις 09:00 έως τις 18:00.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλίες έγκριτων εισηγητών και παρουσιάσεις των επιχειρήσεων που θα λάβουν μέρος στην Ημέρα Καριέρας. Συγχρόνως σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα, θα δοθεί η ευκαιρία σε εκπροσώπους των επιχειρήσεων και γενικότερα της αγοράς εργασίας να γνωριστούν με τελειοφοίτους και πτυχιούχους του Ιδρύματος με κύριο στόχο τη δημιουργία της κατάλληλης υποδομής για μία περαιτέρω επικοινωνία, που θα ωφελήσει και τα δύο μέρη.

Σε ειδικά stands, στελέχη των συμμετεχόντων επιχειρήσεων θα έχουν τη δυνατότητα συνομιλίας και γνωριμίας με πτυχιούχους και τελειοφοίτους όλων των Τμημάτων του Α.Τ.Ε.Ι.-Θ. που ενδιαφέρονται για αναζήτηση θέσης εργασίας άμεσα ή στο εγγύς μέλλον, μέσω βιογραφικού σημειώματος και προσωπικής συνέντευξης.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για τις επιχειρήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.career.teithe.gr/career_day_2012_companies_form.php έως 15 Απριλίου 2012. Για πληροφορίες – διευκρινίσεις απευθυνθείτε στην κα. Μαρία Ιωαννίδου, στέλεχος Γραφείου Διασύνδεσης Α.Τ.Ε.Ι.-Θ., στο τηλέφωνο 2310 013721 καθημερινά από 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.
πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου