Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

ΥΚΠΑΑΠ Λαγκαδά: Δωρεάν Ηλεκτρονικός Ιατρικός Φάκελος


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Η Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. του Δήμου Λαγκαδά και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, παρέχει στους Δημότες του νέα υπηρεσία, δωρεάν ηλεκτρονικού ιατρικού φακέλου για όλους.

  Με τη νέα αυτή υπηρεσία, ο δημότης μπορεί να έχει διαθέσιμο όπου και όποτε το χρειαστεί, τον προσωπικό ιατρικό του φάκελο, με ασφαλή τρόπο αποθήκευσης και ελέγχου πρόσβασης, με όλες τις ιατρικές του πληροφορίες, και θα τον συμπληρώνει με ό,τι νεότερο στοιχείο προκύπτει σχετικά με την πορεία της υγείας του.

  Ακόμη ο δημότης μπορεί να δίνει πρόσβαση με ασφάλεια στους προσωπικούς του γιατρούς, και αν το επιθυμεί να τους αφαιρεί το δικαίωμα πρόσβασης.

  Τα οφέλη για το γιατρό που θα αποκτήσει κωδικό πρόσβασης είναι επίσης πολλά, διότι θα γνωρίζει τον ιατρικό φάκελο και όλες τις λεπτομέρειες του ιστορικού του ασθενούς του, όποτε χρειάζεται.

  Όσοι δημότες επιθυμούν να δημιουργήσουν προσωπικό ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο, ή όσοι ιατροί θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο γραφείο Πρόνοιας του Δήμου Λαγκαδά, στη διεύθυνση: Χρ. Σμύρνης 29 στον 1ο όροφο, για να του δοθεί κωδικός.Τηλ.: 23940 20802

Πληροφορίες: Σοφία Τελίδου
πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου