Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Δημοτικό Κολυμβητήριο


Δημοτικό Κολυμβητήριο τηλ. 2310.907.711


Το Δημοτικό Κολυμβητήριο, το οποίο μπήκε ήδη στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του, βρίσκεται στο χώρο της πρώην Αλάνας Τούμπας. Με τη λειτουργία του, καλύπτει το κενό που υπήρχε στα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού στο Δήμο Θεσσαλονίκης, όσον αφορά τις δυνατότητες άθλησης στο νερό. Ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, το Δημοτικό Κολυμβητήριο, σε συνδυασμό με το διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο, αποτελεί διέξοδο για όσους παραμένουν «εντός των τειχών».

Στόχος του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι να δοθεί η δυνατότητα άθλησης και αναψυχής στους κατοίκους της πόλης, είτε με ελεύθερη κολύμβηση είτε μέσω οργανωμένων προγραμμάτων, με όσο το δυνατόν μικρότερο οικονομικό αντίτιμο.Η κολυμβητική δεξαμενή είναι ολυμπιακών διαστάσεων, θερμαινόμενη και διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εξυπηρέτηση ΑμεΑ. Το προσωπικό του κολυμβητηρίου αποτελείται από υπαλλήλους όλων των ειδικοτήτων, που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του.Τα προγράμματα άθλησης, καθώς και η επίβλεψη των ελεύθερα αθλούμενων δημοτών, πραγματοποιούνται από έμπειρους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι διαθέτουν την κατάλληλη εξειδίκευση.

Το δημοτικό κολυμβητήριο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Από τις 23 Ιουνίου έως 1 Σεπτεμβρίου το δημοτικό κολυμβητήριο θα λειτουργεί και κάθε Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι με δωρεάν είσοδο για όλους. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση της πισίνας, η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης,



Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2310.907.711
πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου