Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Πατέρας με τρίχρονο παιδί ζητάει την βοήθειά μας.


Όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζει ο Έλληνας, πάντα βάζει την λογική και με το κεφάλι ψηλά, αντιστέκεται, οραματίζεται, παλεύει. Οι στιγμές για την χώρα, σίγουρα πρωτόγνωρες, σχετικά δυσοίωνες αλλά πάντα διαπραγματεύσιμες για την Ιστορία. Από τις πολλές περιπτώσεις δυσχερειών των συνανθρώπων μας, που λαμβάνουμε στο περιοδικό, παίρνουμε δύναμη και κοινοποιώντας τις ανθρώπινες ιστορίες τους, ευτυχώς βρίσκουμε ακόμη έναν ώμο, ένα χέρι βοήθειας, μια αγκαλιά και υλικά αγαθά να τους προσφέρουμε, χάριν στην δική σας αγάπη. Είναι γεγονός πως όλοι μας αντιμετωπίζουμε σχετικά μεγάλες ή μικρές δυσκολίες. Και δεν παραδίδουμε όπλα στη μάχη. Η αλληλεγγύη όμως, ευτυχώς ακόμη, υπάρχει στις καρδιές μας, δεν σβήστηκε ακόμη από το ελληνικό λεξιλόγιό μας.


Σε μια ακόμη έκκληση αγάπης και ανθρωπιάς που σας απευθύνουμε, σας γνωστοποιούμε μια περίπτωση που μας έρχεται από το νησί του Ιπποκράτη, την ιστορική Δωρική εξάπολη, το νησί της Κω.


Πρόκειται για έναν πατέρα που μετά την εγκατάλειψη της μητέρας, έμεινε να μάχεται με την ζωή, με ένα μωρό 3 ετών (δυστυχώς όπως διαπιστώθηκε κακοποιημένο από τη μητέρα του). Κοινωνικές ομάδες που έχουν ευαισθητοποιηθεί από την αρχή της γνωριμίας τους με τον πατέρα, βοηθούν με τρόφιμα και ρούχα ενώ παράλληλα, προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα οφειλόμενα ενοίκια προς τον ιδιοκτήτη, ποσό που αγγίζει τα 1800 ευρώ..

Τα τρόφιμα τα προμηθεύεται με πίστωση, ενώ το παιδί δυστυχώς δεν μπορεί να το προσέχει η γιαγιά, καθώς είναι τυφλή. Ο πατέρας, ευτυχώς έχει βρει θέση για τον μικρό, σε δημοτικό παιδικό σταθμό και πλέον έχει προσαρμοστεί καλά. Ο πατέρας, που έχει ειδικότητα μαγείρου, συνεχίζει έξι μήνες να ψάχνει εναγωνίως για δουλειά, οποιαδήποτε.

 Η οικογένεια, χρειάζεται άμεσα

 • ΤΡΟΦΙΜΑ
 • ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ
 • ΡΟΥΧΑ ΝΟ 4-5
 • ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΝΟ 26-27
 • ΡΟΥΧΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΝΟ 50-52 (EXTRA LARGE)
 • ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΝΟ 43-44

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!

Όσοι επιθυμούν και μπορούν να βοηθήσουν, μπορούν να στείλουν οικονομική ενίσχυση για την συγκέντρωση του οφειλόμενου ενοικίου, ή υλική βοήθεα για τις υπόλοιπες ανάγκες της οικογένειας.

Για πληροφορίες επικοινωνείστε με την Αλεξία Κοσμίδου: 6945 589 654

ή στείλτε μας μήνυμα στο info@e-charity.gr
πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου