Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Υπό διάλυση το νοσοκομείο Λαμίας


Κραυγή αγωνίας και από το ακτινολογικό τμήμα

Σε άθλια κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται το νοσοκομείο Λαμίας με σοβαρές ελλείψεις που θέτουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Μετά τις καταγγελίες του διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Δημήτρη Σφύρα για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, τώρα έρχονται οι ραδιολόγοι-χειριστές του ακτινολογικού τμήματος του νοσοκομείου με τη δική τους καταγγελία.

«Θα θέλαμε να καταγγείλουμε τις απαράδεκτες ελλείψεις σε προσωπικό και ασφαλή μηχανήματα για την ακτινοπροστασία των ασθενών και εργαζόμενων. Στο ακτινολογικό τμήμα οι μετατάξεις, αποσπάσεις και η μη πρόσληψη επικουρικών ραδιολόγων έχει οδηγήσει το τμήμα σε διάλυση.

Από τα 20 άτομα που προβλέπονται στο τμήμα, εργάζονται μόνο 9. Αντιλαμβάνεστε την τραγικότητα της κατάστασης. Τα μηχανήματα έχουν πολύ κακή συντήρηση, το ένα λειτουργεί παράτυπα, ενώ η έκθεση του ακτινοφυσικού αναφέρει ότι μέχρι να επισκευαστεί πρέπει να μείνει εκτός λειτουργίας γιατί είναι επικίνδυνο. Ενώ το δεύτερο ακτινογραφικό μηχάνημα έχει σοβαρή βλάβη και αυξάνει την πρόσληψη ακτινοβολίας στον ασθενή

Οι υπεύθυνοι, το μόνο που κάνουν είναι να κουκουλώνουν διαρκώς το πρόβλημα και να αδιαφορούν. Για όνομα του Θεού, εμάς δεν μας ακούν και ο κόσμος δεν εξυπηρετείται και κινδυνεύει!» αναφέρουν στην καταγγελία τους.
πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου