Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Συναυλία για το Καταφύγιο Κακοποιημένης Γυναίκας Βορείου Ελλάδος



Μέσα σε ένα ανειρήνευτο κλίμα, συνεχούς και εντεινόμενης βίας κατά των γυναικών, της πιο επαίσχυντης ίσως παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η κοινωνία, με μικρές πινελιές ανεξάρτητων φορέων και ακούραστων μαχητών, σκιαγραφεί μια χαραμάδα ελπίδας. Το περιοδικό e-Charity gr. magazine, εκτιμώντας την προσπάθεια του Κέντρου Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών Θεσσαλονίκης, «Καταφύγιο Γυναίκας», απλώνει χείρα βοηθείας και συμπαράστασης με οικονομική και ψυχολογική στήριξη.

Συνεισφέρουμε με ετήσια συνδρομή υποστήριξης και ενδυνάμωσης του έργου του Καταφυγίου, αντιλαμβανόμενοι πως πλέον έχουν καταρριφθεί όλοι οι μύθοι που σκέπαζαν την σιωπή κάθε κακοποιημένης γυναίκας. Η κακοποίηση ΔΕΝ κάνει διαχωρισμό μεταξύ συνόρων, πολιτισμών ή πλούτου. Όσο συνεχίζεται, δεν μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι κάνουμε ουσιαστική πρόοδο προς την ισότητα, την ανάπτυξη και την ειρήνη.

Το Καταφύγιο Γυναικών, διοργανώνει μια μουσική βραδιά, αποκλειστικά για την οικονομική ενίσχυση του έργου του. Στο Love Casual Living, δύο συγκροτήματα κι ένας solo καλλιτέχνης, με ένα ενδεικτικό εισιτήριο των 5 Ευρώ, θα γεμίσουν την Κυριακή 27 Μαϊου, με μουσική και στίχους, για καλό σκοπό. Τα έσοδα της βραδιάς, ενισχύουν οικονομικά την σημαντική εθελοντική δράση του Καταφυγίου, προσφέροντας υποστήριξη και προστασία στις κακοποιημένες γυναίκες. Οι ΑΤΜΑ, οι DECHO κι ο Stefan Schwerdtfeger από τους γνωστούς Big Sleep Acoustic, θα μας ταξιδέψουν σε νότες γεμάτες συναίσθημα και σκέψεις.

Χορηγός Επικοινωνίας : e-Charity.gr magazine


Αγκαλιάστε την προσπάθεια του Καταφυγίου με μια ετήσια συνδρομή των 10 Ευρώ. Προσφέρετε αγάπη.
 πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου