Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Επιχειρηματικότητα, η μόνη διέξοδος


του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Με την ανεργία να καλπάζει και τις ελαστικές μορφές απασχόλησης να διευρύνονται, πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό ότι η μοναδική, ποιοτική επαγγελματική διέξοδος που προσφέρεται, ιδιαίτερα στους νεότερους, είναι η επιχειρηματικότητα.

Στο εμπόριο και δη το ηλεκτρονικό, στις νέες τεχνολογίες, στον τουρισμό, στον πολιτισμό, στην ενέργεια, στην ποιοτική γεωργία, στην λεγόμενη πράσινη ανάπτυξη, στον ξεχασμένο κλάδο της χειροτεχνίας και γενικά σε όλους τους τομείς, ουδέποτε προσφέρονταν τόσες επιχειρηματικές ευκαιρίες όσες σήμερα. Ευκαιρίες που μάλιστα επεκτείνονται και πέραν των στενών ορίων των ελληνικών συνόρων με την βοήθεια της τεχνολογίας και ιδίως του διαδικτύου.

Θα μπορούσε κανείς να απαρριθμήσει χιλιάδες δραστηριότητες ικανές να εξασφαλίσουν στον καθένα ένα προσοδοφόρο και δημιουργικό επαγγελματικό μέλλον. Αρκεί μια περιήγηση στο διαδίκτυο για να αποκαλυφθεί σε όλο του το μεγαλείο ο πλούτος των επιλογών και των δυνατοτήτων. Για παράδειγμα, θα εκπλαγεί κανείς με τον αριθμό και το εύρος των προϊόντων και υπηρεσιών που περιστρέφονται γύρω από τον δικό μας, τον ελληνικό πολιτισμό.

Στον σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο χάρτη των επιχειρηματικών ευκαιριών όλοι μπορούν να βρουν αυτή ή αυτές που ανταποκρίνονται στις δυνατότητες και τα προσόντα του. Είναι μέγας μύθος ο ισχυρισμός ότι η επιχειρηματικότητα απευθύνεται σε ολίγους και εκλεκτούς και δη στους κατέχοντες και στους καινοτόμους (λες και η καινοτομία δεν ήταν αυτονόητο ζητούμενο σε κάθε περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας). Ιδιαίτερα σήμερα που η επιχειρηματικότητα εν πολλοίς διδάσκεται.

Ακόμα και στην παρούσα οικονομική συγκυρία, όπου η καταστροφολογία και η εικόνα των "λουκέτων" στην αγορά δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις ή και φοβίες, η προοπτική ανάπτυξης επιχειρηματικής δραστηριότητας παραμένει ευνοϊκή. Αυτός που θα ριφθεί στον επιχειρηματικό στίβο με όλες τους τις δυνάμεις είναι καταδικασμένος να επιτύχει.

Και για να μην χάνει πολύτιμο χρόνο, καλό θα είναι μην δίνει βάση στους βερμπαλισμούς των πολιτικών περί ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας, διαγράφοντας εκ των προτέρων και κάθε πιθανότητα συμπαράστασης εκ μέρους της ανύπαρκτης στον τομέα αυτό πολιτείας.

 πηγή

2 σχόλια:

  1. Εδώ είναι ο κ. Benjamin επικοινωνήστε με τα στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, lfdsloans@outlook.com. / Ή Whatsapp +1 989-394-3740 που με βοήθησε με δάνειο 90.000,00 ευρώ για την εκκίνηση της επιχείρησής μου και είμαι πολύ ευγνώμων, ήταν πολύ δύσκολο για μένα εδώ να προσπαθήσω να κάνω έναν τρόπο, όπως η μόνη μητέρα τα πράγματα δεν ήταν εύκολο με μένα, αλλά με τη βοήθεια του κ. Benjamin έβαλε χαμόγελο στο πρόσωπό μου καθώς βλέπω την επιχείρησή μου να μεγαλώνει και να επεκτείνεται επίσης. Ξέρω ότι μπορεί να εκπλήσσετε γιατί βάζω τέτοια πράγματα εδώ, αλλά πρέπει πραγματικά να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, οπότε όποιος ζητά για οικονομική βοήθεια ή για να αντιμετωπίσετε δυσκολίες με εκεί επιχειρήσεις ή θέλετε να ξεκινήσετε επιχειρηματικό έργο, μπορείτε να το δείτε και να ελπίζετε να βγείτε από την δυσκολία..Σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι aрам Александр ένας επιχειρηματίας που μπόρεσε να αναζωογονήσει τη δουλειά του που πεθαίνει με τη βοήθεια ενός θεού που έστειλε ο Θεός, γνωστός ως Benjamin Lee ο Σύμβουλος Δανείων. Είμαι κάτοικος στο Yekaterinburg Екатеринбург. Λοιπόν, προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να διευθετήσετε το χρέος σας, να επεκτείνετε την υπάρχουσα, χρειάζεστε χρήματα για να αγοράσετε προμήθειες. Αντιμετωπίζετε προβλήματα προσπαθώντας να εξασφαλίσετε μια καλή πιστωτική διευκόλυνση, θέλω να ξέρετε ότι ο κ. Benjamin θα σας δει. Είναι το σωστό μέρος για να επιλύσετε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα επειδή είμαι ζωντανή μαρτυρία και δεν μπορώ να το κρατήσω μόνο στον εαυτό μου όταν άλλοι ψάχνουν έναν τρόπο για να ανυψωθούν οικονομικά .. Θέλω όλοι να επικοινωνήσετε με αυτόν τον Θεό που έστειλε δανειστής χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες, όπως δηλώνεται, προκειμένου να συμμετάσχει σε αυτήν τη μεγάλη ευκαιρία Email: 247officedept@gmail.com Ή WhatsApp / Text + 1-989-394-3740.

    ΑπάντησηΔιαγραφή