Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες από σήμερα και κάθε Δευτέρα στην Καλαμαριά


Στη διάθεση προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς στους καταναλωτές προχωρά από σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, και κάθε Δευτέρα η Δημοτική Κίνηση Καλαμαριάς μέσω του Αγροτικού Παντοπωλείου.

Οι παραγγελίες για τη Δευτέρα 29 Απριλίου έχουν ξεκινήσει, ενώ οι παραδόσεις των προϊόντων θα γίνονται στην πλαζ της Αρετσούς από τις 5 έως τις 8 μ.μ.
Οσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους έως το Σάββατο το μεσημέρι.

Η πρωτοβουλία της Δημοτικής Κίνησης Καλαμαριάς και του Αγροτικού Παντοπωλείου έχει στόχο αφενός να καλυφθούν οι ανάγκες των πολιτών με ντόπια, ποιοτικά και φτηνά προϊόντα, κι αφετέρου να στηριχθεί η ελληνική αγροτική παραγωγή και να εξασφαλιστούν δίκαιες τιμές για τους παραγωγούς.


Τα προϊόντα που διατίθενται σήμερα Δευτέρα, 29 Απριλίου, και οι τιμές τους υπάρχουν στο διαδικτυακό τόπο του Αγροτικού Παντοπωλείου Καλαμαριάς: http://www.agropankalamarias.blogspot.gr/.


Να σημειωθεί ότι την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε η 3η ανοπιχτή αγορά προϊόντων του ΚΟΙ.ΝΟ (κοινό νόμισμα) Καλαμαριάς, από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ., στον πεζόδρομο - πλατεία της περιοχής .

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου