Nέο- άστεγοι

Τα τελευταία δύο χρόνια οι πιο σκληρές πολιτικές λιτότητας εφαρμόζονται στην ελληνική κοινωνία και δημιούργησαν την νέα ταξη των νεο-άστεγων.

Διανομή συσσιτίων

ΑΝΑΓΚΑΙΑ η παροχή οργανωμένου συσσιτίου στους έχοντας αναγκη.

Ανήλικα παιδιά

Αναγκη φροντιδας έχουν επίσης και πολλά ανήλικα παιδιά.

Ο.Κ.Α. Θεσ/νίκης

Δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης για άπορους, άστεγους, ανέργους και ευπαθείς ομάδες γενικότερα.

Συλλογή κουβερτών και ρούχων

Συλλογή του ρουχισμού, των κουβερτών και λοιπών ενδυμάτων.

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΣΙΤΙΣΗ ΑΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Ο Δήμος Θεσσαλονίκης εδώ και πολλά χρόνια δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα των απόρων και αστέγων δημοτών, οργανώνοντας καθημερινά συσσίτιο για άστεγους, άπορους, πρόσφυγες και άλλες ευπαθείς ομάδες.

Για την προμήθεια των μερίδων του συσσιτίου έχει διενεργηθεί τακτικός μειοδοτικός διαγωνισμός με σκοπό την κάλυψη των αναγκών. Καθημερινά διανέμονται 342 μερίδες από το συσσίτιο του Δήμου Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στην οδό Αμύντα 11 στο κέντρο της πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι κάτοικοι του Δήμου Θεσσαλονίκης μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τις Κοινωνικές Λειτουργούς του Τμήματος Προγραμμάτων στην Μοναστηρίου 53-55, 4ος όροφος και στα τηλέφωνα 2310509011 και 2310509013http://www.thessaloniki.gr/portal/page/portal/DioikitikesYpiresies/KoinonikesYpiresies/DnsiKoinonikYpiresiwn/TmimaProgrammatwn/SitisiAporonDimotwn